Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΚΛΟΚΟΒΑΣ








Με αφορμή το γεγονός που συνέβη τη Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 στο εργοτάξιο της Κλόκοβας Ιόνιας Οδού όπου 5 εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά από ηλεκτροπληξία σε επαφή με καλώδια της ΔΕΗ και μεταφέρθηκαν άμεσα, οι τέσσερις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Αγρινίου, γιατί δεν εφημέρευε η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου και ένας εργαζόμενος στο νοσοκομείο του Ρίου.

            Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου καλεί τη Πολιτεία να λάβει με υπευθυνότητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και τις αρμόδιες αρχές Επιθεώρησης Εργασίας και το τμήμα της Υγιεινής και Ασφάλειας της περιοχής μας να εντείνουν τους τακτικούς ελέγχους στα εργοτάξια ώστε να διασφαλίσουν την προστασία των εργαζομένων και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας ώστε να μην υπάρχουν παρατυπίες εις βάρος των, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες.

            Επίσης, καλούμε την 6η ΥΠΕ να επανδρώσει άμεσα τα νοσοκομεία της περιοχής μας με νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρούς ώστε να υπάρχει ομαλή λειτουργία και άμεση αντιμετώπιση των έκτακτων επειγόντων περιστατικών για να μην χάνεται χρόνος, μεταφέροντας τους από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή ανθρώπων από παρεμφερή περιστατικά, που απευχόμαστε να συμβούν.



                                                           Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.



                                                                   



                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...