Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟ Ε.Κ.Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

                                                      Δελτίο Τύπου





Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποίησε η βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας κ. Μαρία Τριανταφύλλου, όπου και είχε συνάντηση με τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Διοίκηση του Ε.Κ. Ι.Π.Μεσολογγίου υπέβαλε στην κ. Βουλευτή σειρά αιτημάτων και θέσεων που χρόνια εκκρεμούν και ζήτησε την ΑΜΕΣΗ προώθηση επίλυσής τους.
Αυτά ήταν:



-         Η εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η επαναφορά του κατώτατου βασικού μισθού.
-         Η υλοποίηση πολιτικών στήριξης των εργαζομένων κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, μιας κ’ αυτός σηκώνει χρόνια τώρα το βάρος των ασκούμενων μνημονικών πολιτικών που έχουν οδηγήσει στη μεγάλη ανεργία και την ακραία φτώχεια.
-         Η επαναλειτουργία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στο Μεσολόγγι (ΣΕΠΕ), ούτως ώστε να ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που σήμερα πλέον είναι ανύπαρκτοι.
-         Η ενίσχυση με προσωπικό στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας των Εργαζομένων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα τις ενέργειες που απαιτούνται και είναι κρίσιμες για τη δρομολόγηση και επίλυση των ανώτερων σοβαρών αιτημάτων σε όλους τους αρμόδιους φορείς της εργασίας.


                                                         Από τη Διοίκηση  του  Ε.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...