Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ

 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε εχθές , Τετάρτη 14/10/2020 με τον Γεν. Γραμματέα Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, κ. Τηλιγάδα Κων/νο με θέμα το μέλλον του ΟΑΕΔ  και το τέλος της κοινωνικής προστασίας.

 

Ο κ. Τηλιγάδας αναφέρθηκε στη μείωση 3% των ασφαλιστικών εισφορών που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός και πως θα προέλθουν από τα έσοδα του ΟΑΕΔ από τις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών το οποίο σημαίνει ότι θα μειωθούν κατά 56% ετησίως και θα υπάρξει σημαντικό έλλειμμα στον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

 

Κι αυτό γιατί από τα έσοδα του ΟΑΕΔ καλύπτονται τα επιδόματα ανεργίας και λοιπά πάγια έξοδα κι αν προχωρήσουν στο σχέδιο μείωσης των εισφορών κατά 3 μονάδες τότε αυτό θα σημάνει και τη λήξη όλων των προγραμμάτων καθώς οδηγείται κ ο Οργανισμός στη συρρίκνωση, συγχώνευση ή και στο κλείσιμο

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. δήλωσε την αρωγή της στους εργαζόμενους και πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για τη διασφάλιση της λειτουργίας του Οργανισμού αφού η υπόθεση μας αφορά όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, κοινωνικούς εταίρους.

 

 

 

                                                                        Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...