Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Δελτίο τύπου: Στήριξη στους εγκλωβισμένους του Ιδιωτικού Τομέα


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει για το πρόγραμμα στήριξης στους εγκλωβισμένους εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα Ειδικής Υπηρεσίας Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑΑ,  https://epiteliki-ergasias.gov.gr/ και να διαβάσουν το αρχείο με τις οδηγίες ώστε να υποβάλλουν την αίτησή τους.
Αφορά όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επισφαλή θέση εργασίας, σε επιχειρήσεις που δεν καταβάλλουν τα δεδουλευμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω των 6 μηνών) ή και σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας ή διαθεσιμότητας αλλά και όσους συμμετέχουν ή θα συμμετέχουν σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις στο Υπουργείο Εργασίας.
Η συγκεκριμένη δράση έρχεται ως συνέχεια των νομοθετικών παρεμβάσεων υπέρ των εργαζομένων, της ενίσχυσης του ελεγκτικού έργου του Σ.ΕΠ.Ε. και της αύξησης των τριμερών συναντήσεων του υπουργείου, με στόχο την προστασία του κόσμου της εργασίας.
                                                                       

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...