Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ





Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου όπου με σχετικό υπόμνημα συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο.

 
Ο Υφυπουργός Εργασίας από νωρίς  επισκέφθηκε την Εταιρεία ΣΑΩ Α.Β.Ε.Ε. (ιχθυοκαλλιέργειες) στις Οινιάδες όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και το Διοικητικό προσωπικό  της Εταιρείας.


Το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Μ. ο Υφυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο ασφαλιστικό σύστημα και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα ζητήματα.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Βαρεμένος Γιώργος και Τριανταφύλλου Μαρία και ο Γεν. Γραμματέας Νέας Γενιάς Παπαγεωργίου Παυσανίας, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Αιτ/νιας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Π., εκπρόσωποι του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας  καθώς και εκπρόσωποι των Υπηρεσιών Σ.ΕΠ.Ε. και ΚΠΑ2 – ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, πολίτες και μέλη των Σωματείων του Ε.Κ.Μ.
 


               Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...