Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡ. ΝΕΦΕΛΟΥΔΗ



            Την πόλη του Μεσολογγίου επισκέφθηκε την  Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Νεφελούδης Ανδρέας συνοδευόμενος από τον κ. Μουζάλα Μάριο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Σ.ΕΠ.Ε Μεσολογγίου, του ΟΑΕΔ - ΚΠΑ2 και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεσολογγίου όπου άκουσαν τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των Προϊσταμένων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής.
            Στη συνέχεια, οι κ.κ. Νεφελούδης και Μουζάλας συναντήθηκαν με τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου τα μέλη υπέβαλλαν τα αιτήματά τους σε σχετικό υπόμνημα. Ένα από τα αιτήματα της Διοίκησης του Ε.Κ.Μ. ήταν η παραχώρηση χώρου των Εργατικών κατοικιών του Αιτωλικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας όπου θα στεγαστεί το υπάρχον τμήμα. Μετά από πάγιο αίτημα και της αστυνομικής Υπηρεσίας. Ο Γεν. Γραμματέας ανακοίνωσε την υλοποίηση του αιτήματος και ότι υπογράφηκε από την αρμόδια Υπουργό.  Έπειτα πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που αφορούσε τις ρυθμίσεις των Εργατικών Κατοικιών και τα δάνεια του τέως ΟΕΚ, όπου παρευρέθησαν μέλη σωματείων, φορείς και κυρίως κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών.
            Στα πλαίσια της συζήτησης ακούστηκαν  προτάσεις και σκέψεις τουΥπουργείου Εργασίας που στο άμεσο μέλλον πρόκειται να υλοποιήσει και θα ευνοήσουν κυρίως δανειολήπτες και ωφελουμένους του τέως ΟΕΚ. Τέλος, δόθηκαν διευκρινιστικές πληροφορίες μέσα από διάφορες ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους κατοίκους.
                                       
 Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...