Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με αφορμή το εργατικό ατύχημα που συνέβη στο συνάδερφο – χειριστή που εκτελούσε εργασίες στην υποκατασκευή νέα εθνική οδό στη περιοχή του Κεφαλόβρυσου όπου έγινε υποχώρηση του εδάφους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα δύο άνω άκρα του.
            Φαίνεται ότι η εντατικοποίηση εκκενώνεται και οι κίνδυνοι αυξάνονται με αποτέλεσμα να τραυματίζονται οι εργαζόμενοι. Η Διοίκηση ζητά από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. να ενημερωθεί εάν και εφ’ όσον ακολουθούνται στην εργασία οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και ποιες ήταν οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν.
            Επίσης, ζητά από το τοπικό τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας να ενεργήσει και να ελέγξει τις συνθήκες τραυματισμού του εργαζόμενου και αν τηρούνται οι κανόνες εργασίας.
Δηλώνουμε ως  Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ότι θα προστατέψουμε τους εργαζόμενους στους χώρους ευθύνης μας από κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία και αντίληψη που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια είδος εν ανεπαρκεία.





                                                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...