Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου συμμετείχε σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στη παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜ μαζί με το Δήμαρχο και τους Φορείς της Πόλης στα τοπικά γραφεία του υποκαταστήματος της επιχείρησης ΔΕΗ , ζητώντας:

ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
                            
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΗ
                    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ (ΔΙΑΡΡΟΕΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!

ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΟΙ « ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΕ», ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ


Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ ΙΠ Μεσολογγίου








                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024

  ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024. Το δώρο Πάσχα υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών ...